Met een kapitaal van

2,000,000,000 €

Laten we samen uw projecten tot leven brengen. U bent meer dan een klant, u bent een partner

De online sollicitatieprocedure is veilig en brengt voor u geen enkele verplichting met zich mee. Hiermee kunt u onmiddellijk een voorlopig antwoord krijgen.

Onze verschillende leningen die wij u ter beschikking stellen

AUTOLENING

Met de autolening kunt u de aankoop van een nieuw of gebruikt voertuig financieren. Met deze lening kunt u over een geldbedrag van € 2.000 tot € 35.000 beschikken voor een auto van meer dan 2 jaar oud of een nieuwe auto, waarmee u op uw gemak een motorfiets of een auto, nieuw of gebruikt, kunt kopen.

STUDENTEN LENING

De studielening is bedoeld voor studenten uit het hoger onderwijs, ongeacht of ze onderdanen van de Franse of de Europese Unie zijn, en die jonger zijn dan 28 jaar.

COMMERCIËLE LENING

Handelskrediet is het krediet dat een leverancier aan zijn klant verleent om zijn schulden af ​​te betalen. Commercieel krediet is een betalingsflexibiliteit die regelmatig door klanten wordt aangevraagd en die voor commerciële doeleinden wordt verleend om klanten te behouden of nieuwe klanten te werven.

Persoonlijke lening

Het persoonlijke krediet van SNELLE FINANCIERING voor de uitvoering van uw projecten is een persoonlijke consumentenlening. Hiermee kunt u over een bedrag beschikken dat varieert van € 2.000 tot € 200.000 (afhankelijk van het geselecteerde project) om uw persoonlijke projecten (auto, werk, vrije tijd, enz.) te financieren. Eenvoudig en zonder verplichting tot het betalen van een eigen bijdrage, kiest u zelf het bedrag en de looptijd van uw lening die het beste bij uw budget past.

WERKLENING

De werklening is primair bedoeld voor zowel eigenaren als huurders die werkzaamheden willen verrichten. Voor eigenaren is het mogelijk om een ​​werklening af te sluiten voor zowel een hoofdwoning als een tweede woning.

De SNELLE FINANCIERING-werklening is een terugbetaalbare persoonlijke lening. Eenvoudig, zonder verplichte eigen bijdrage, kies je de hoogte en duur van je werkkrediet die het beste bij jouw budget past.

HERNIEUWBARE LENING

Een doorlopend krediet is bedoeld om u te helpen onvoorziene uitgaven te dekken of uw projecten uit te voeren. Het bedrag dat u ter beschikking wordt gesteld, kunt u vrij gebruiken wanneer u dat nodig heeft. Er wordt u een geldbedrag ter beschikking gesteld dat “reserve” wordt genoemd en dat u naar behoefte geheel of gedeeltelijk kunt gebruiken.

Financiering

Met financiering bedoelen we alle financiële middelen, zowel intern als extern, waarover een onderneming beschikt en die haar in staat stelt over de noodzakelijke actiemiddelen te beschikken om haar activiteiten uit te voeren. De verschillende financieringsbronnen zijn te vinden aan de passiefzijde van de balans.

Het overbruggingskrediet

Het overbruggingskrediet is een soort lening in fine, dat wil zeggen dat de terugbetaling van het kapitaal in één keer gebeurt, op de vervaldag van de lening. Vóór deze definitieve aflossing zal de kredietnemer nog de rente op de lening moeten terugbetalen en de kredietverzekering moeten betalen, in de vorm van periodieke betalingen.

Ons team heeft meer dan 11 jaar ervaring in de krediet- en banksector en streeft ernaar kredietoplossingen te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van elke klant.